corpuri-de-mobilier-1In lume exista milioane de stapani de animale, dar atunci cand vine timpul ca acestia sa isi mobileze casa, aproape niciodata nu iau in considerare si nevoile patrupedelor lor.
Daca nu vrei sa primesti vreun repros de la animalul tau de companie intr-o zi, iata cum il poti bucura prin urmatoarele corpuri de mobilier pentru animale, concepute pentru confortul tau, dar si al lor, potrivit Oddee:

corpuri-de-mobilier-2corpuri-de-mobilier-3Daca te odihnesti pe un scaun si nu vrei ca pisica sa ti se aseze in brate, trebuie ca acesta sa aiba un loc destul de confortabil si pentru ea. Chiar si un catel mic va incapea in aceste corpuri de mobilier.
Tu vrei sa nu se mai urce cainele in pat, el vrea sa stea langa tine si la fel de confortabil ca tine. Cum probabil vrei o noptiera langa pat, alege una care sa se transforme in casa pentru animalul de companie.

Si in bucatarie animalele trebuie integrate, iar niste castroane incorporate in corpuri de mobilier sunt perfecte, caci nu se mai varsa apa si mancarea.
corpuri-de-mobilier-4

Vrei sa ai un birou vesel, cu plante? Sadeste niste „iarba matei” si pisica ta va fi fericita, iar spatiul tau de lucru va fi mai viu ca niciodata.
corpuri-de-mobilier-5

Un catel vrea sa aiba un spatiu numai al lui, unde sa se retraga cand vrea sa stea singur. Fa-i un culcus direct in unul din aceste corpuri de mobilier, unde sa aiba si un castron cu hrana!
corpuri-de-mobilier-6

Exista chiar mai multe variante de a decora casa cu obiecte care sustin plante, dar sunt si culcusuri de animale.
corpuri-de-mobilier-7

Daca esti un iubitor al felinelor, incearca sa decorezi toata camera de zi in jurul acestei idei si le vei face fericite.
corpuri-de-mobilier-8

Autor: Andrada Avram
Sursa: Ziare.com