Lemn pentru baie, un plus de confort in amenajari interioare

In momentul in care vorbim despre lemn imediat ne gandim la atingerea lemnului. Acesta emana caldura si armonie, aduce un plus de confort, o imagine de ansamblu a locuintei.
lemn-pentru-baie-1Lemnul este tot mai des utilizat in amenajari interioare, ca si pardoseala – parchet din lemn, lambriuri, mana curenta, scara din lemn si lista poate continua. Lemnul poate fi utilizat atat interior (camere, bai, spatii wellness, saune), cat si in exterior. Lemn pentru baie este lemnul tratat pentru a fi rezistent. El nu se distruge, nu se sparge, nu se deplaseaza si nu avem probleme la imbinare.

Esente de lemn pentru baie si zone de relaxare

pardoseala-lemn-pentru-baieS-a inceput folosirea tot mai intens a lemnului si in aplicatii de baie si zone de relaxare si in acest articol vom prezenta cateva aspecte despre lemn pentru baie.
Diferite esente de lemn se potrivesc perfect pentru a fi folosite atat pe peretii baii, cat si ca pardoseala, fiind adecvat pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.
Lemn pentru baie poate fi tradus prin cada de baie din lemn, chiuveta din lemn, tavan din lemn, etc.
Saunele in marea majoritate a lor sunt realizate din lemn natural, reprezentand un mod placut de a ne relaxa. Sunt disponibile in diferite modele, variante si dotate pentru a satisface gustul oricarei persoane.

cada-lemn-pentru-baieCada de baie din lemn – este realizata din lemn de stejar, de obicei. In functie de montare se realizeaza si scurgerea pentru a putea fi conectata la reteaua de apa. Partea exterioara este vopsita cu vopsea de lemn, in timp ce interiorul este fin slefuit la mana. La cerere se poate monta in interior si scaun, iar pe exterior o scara deoarece din cauza inaltimii este putin dificil accesul. Difera de cazile de baie obisnuite datorita inaltimii laterale mari.

Sursa:  constructii24.ro
Sursa chiuveta din lemn:  my-interior-decoration.ablog.ro
Sursa sauna din lemn :  gapinteriors.com