Mobilier de exterior inedit, o canapea de gradina putin mai diferita decat de obicei, mai exact o canapea-cuib, suspendata in curtea sau gradina ta, numita Nestrest, a fost realizata de designerul roman Daniel Pouzet, in colaborare cu Fred Fety pentru Dedon, din fibra de 4 centimetri latime, ceea ce o face suficient de rezistenta la greutate.

mobilier-de-exterior-1

Foto: dedon.de

In plus, il adaposteste pe cel de dinauntru, permitandu-i sa vada in exterior, fara sa fie vazut – perfect pentru dorinta ta de intimitate, nu e asa?

mobilier-de-exterior-2

Foto: dedon.de

Ce-i drept, un cuib supradimensionat, ca un sanctuar in propria gradina si un loc inedit de intalnire, este o piesa de mobilier de exterior perfecta pentru relaxare, meditatie si conversatii in aer liber.

mobilier-de-exterior-3

Foto: dedon.de

Nu in ultimul rand, compania a lansat si Mini Nestrest, o varianta in miniatura, pe care o poti lua dupa tine la plaja si o poti folosi ca perna ce iti si protejeaza fata de razele puternice ale soarelui.

mobilier-de-exterior-4

Foto: dedon.de

Aceasta nu e singura sa intrebuintare: poti alege un astfel de „cuib” si pentru animalul tau de companie, care va aprecia noua ta achizitie.

nestrest

Foto: dedon.de

Pretul acestui „cuib de relaxare” este disponibil doar la cerere, iar Nestrest este distribuit exclusiv in Romania de Kyros, pe care ii poti contacta, daca vrei si tu o piesa de mobilier de exterior aparte pentru gradina ta.

Autor: Oana Bucurenciu
Sursa: business24.ro