Mobilier de gradina pentru relaxare

Mobilier de gradina pentru relaxare la superlativ: un leagan moale si spatios, pe care il poti agata de copacul din curte sau chiar peste lac, dar pe care poti sa-l si asezi, efectiv, in gradina, ar putea fi tot ce ai nevoie la sfarsitul zilei, cand nu mai ai timp pentru concedii.

mobilier-de-gradina-1

Foto: bornrich.com

Mobilier de gradina Swingrest

Business24 iti recomanda ca mobilier de gradina Swingrest, un leagan conceput de designerul Daniel Puzet si inspirat din designul caselor inalte si verandelor din complexul Dedon Island, din Filipine, unde compania sa isi are sediul.

mobilier-de-gradina-pat-suspendat

Foto: bornrich.com

In realizarea acestui leagan, Pouzet a decis sa se concentreze pe detaliile de design, dezvoltand, spre exemplu, sistemul elegant de suspensie, o baza rotativa si corzi special create pentru acest leagan.

Disponibil in culori naturale aceasta piesa de mobilier de gradina, leaganul Swingrest, vine si cu o prelata, care iti face umbra si iti pastreaza intimitatea, dar care iti permite sa vezi absolut tot ce se intampla in jurul tau.

Conceptul de baza pentru mobilier de gradina Swingrest

Conceptul de baza porneste de la creatia anterioara de mobilier de gradina a designerului, Nestrest, insa de aceasta data vine cu o solutie mai spatioasa, dar, in acelasi timp, care pare sa ocupe mai putin loc.

mobilier-de-gradina-swingrest-1

Foto: bornrich.com

„Perfect pentru terasa sau veranda sau chiar pentru interior, Swingrest este unic prin puritatea si simplitatea conceptului sau”, isi descriu oficialii Dedon produsul de mobilier de gradina.

mobilier-de-gradina-swingrest-2

Foto: bornrich.com

Daca ti-am deschis apetitul pentru aceasta cale de relaxare, trebuie sa stii ca o poti avea si tu in curte, pana la vara. Swingrest poate se poate obtine pe baza de comanda de la importatorul oficial Dedon in Romania, care iti asigura livrarea si montajul acestui mobilier de gradina, la tine acasa.

Variante de montare la mobilier de gradina Swingrest

„Exista doua variante de montare: suspendat sau montat pe o baza rotativa”, au declarat oficialii Kyros Interiors pentru Business24.

mobilier-de-gradina-swingrest-4

In ceea ce priveste pretul la acest mobilier, difera in functie de materialul ales, de dimensiuni, tocmai de aceea el poate fi obtinut doar la cerere, ne-au explicat reprezentantii importatorului.

Autor: Oana Bucurenciu
Sursa: business24.ro