Mobilier din europaleti, o solutie temporara sau nu, pe timp de criza sau nu, este o alegere care va da o nota deosebita biroului tau, casei sau curtii tale.

mobilier din europaleti pentru birouDeoarece sunt reciclabili si la un pret accesibil, intalnim adesea diverse constructii din europaleti in spatii publice de relaxare in aer liber, in curti, case din europaleti si chiar moblier atat de exterior, cat si de interior.

Singur sau apeland la designeri priceputi, poti realiza un mobilier cu totul special folosind acest material, europaletii. Datorita structurii lor, sunt usor de imbinat si pot fi combinati in nenumarate moduri, obtinand un mobilier din europaleti original ce ii va uimi pe vizitatori.
Un aspect deloc de neglijat al acestei alegeri de design este ca poti alege ce culoare va avea, astfel incat sa se  integreze perfect in spatiul ales. Poti pastra culoarea si textura naturala a lemnului, poti folosi doar un lac incolor pentru lemn sau poti vopsi acest mobilier din europaleti in culori care sa il asorteze cu celelalte obiecte care compun designul spatiului.

Va prezentam cateva idei de mobilier din europaleti si decoratiuni din acelasi material, pentru interior sau pentru exterior, culese de la designerii care le-au creat.

Galerie imagini mobilier din europaleti