Piese de mobilier exotic – IROKO SRL

Str. Alunisului nr. 13, Tamasi, Ilfov

021-266 6567

http://www.iroko.ro/index.html

Colectia include piese de mobilier exotic din zambila de apa, livinguri, dormitoare, mese si scaune, impletite manual, mobilier traditional chinezesc, pictat si antichizat, oglinzi si obiecte decorative statuete din piatra, bronz sau fier, precum si numeroase tipuri de casete decorative sau de bijuterii, realizate din lemn de ulm, imbracate in piele pictata.

Zambila de apa este o planta acvatica plutitoare, cu frunze lucioase si groase, cu flori albastru-violet, Originara din America de Sud, ea creste foarte bine in conditiile tropicale de pe tot intinsul Asiei. Recoltata manual, uscata la soare si impletita in fasii lungi, zambila de apa a devenit materialul ideal pentru confectionarea traditionala a mobilei. Fiecare piesa de mobilier exotic este realizata manual din materiale atent selectionate. Cadrul de lemn pe care este impletita zambila de apa este realizat din fasii de lemn calit – un lemn de o esenta dura. Zambila de apa este apoi impletita pe acest cadru de lemn , combinand materiale naturale intr-un ansamblu ce formeaza o piesa functionala. Aceste piese de mobilier exotic se caracterizeaza printr-o flexibilitate naturala, care se adauga comfortului si rezistentei.

Design-ul imbina traditionalul – caracterizat prin lucrul manual – si modernul, pentru a da produsului final un aspect cat mai natural. Mobilierul realizat din zambila de apa este diferit fata de alte tipuri de mobilier exotic din fibre naturale impletite (rattan sau bambus): este mai rezistent si totodata mai flexibil, asigurand un confort sporit.

Visited 1167 times, 1 Visits today