Constructii case din lemn – BONA DEA IMEX

Resita, Str. Valiugului nr. 60C

0255212140 / 0728093248

http://www.bona-dea.ro

Utilizarea de panouri din lemn pentru constructii case din lemn, reprezinta solutia optima de ridicare a unei case in cel mai scurt timp posibil in conditiile unei garantii sporite oferita de tehnologiile moderne utilizate in fiecare proces de fabricatie (uscare controlata a lemnului, proiectare, ignifugare lemn, asamblare, pregatire pentru livrare, etc)

O solutie eficienta pentru marirea spatiului locuibil al unei case este construirea unei mansarde cu structuri din lemn. Sub marca InTekWood structurile din lemn prezinta garantia unui lemn uscat in medii controlate, ignifugare profesionala prin imersie, imbinari sigure etc.

In domeniul de constructii case si blocuri si alte tipuri de constructii, o atentie mare este acordata pentru acoperisuri. Structurile din lemn InTekWood pentru sarpante acoperisuri permit variante constructive multiple: una sau mai multe ape, deschideri de ordinul zecilor de metri, fabricatie si montaj rapid etc.

Cu dimensiuni si forme arhitecturale variate aceste constructii isi gasesc utilizarea in cele mai diverse domenii: sali de sport, cladiri cu diverse activitati, piscine, pavilioane, showroom-uri etc.

Realizate din structurile din lemn InTekWood aceste hale se dovedesc a fi investitii eficiente in constructii solide.

De obicei constructorii ofera propriile solutii pentru scari interioare. Totusi experienta de peste zece ani, dedicata in domeniul scarilor interioare, a facut ca scarile marcii Stairs Expert sa dobandeasca un renume prin calitatea finisajelor, design, durabilitate si siguranta.

O scara din beton prezinta foarte multe imperfectiuni de aceea placarea acesteia este solutia ideala.

Stairs Expert vine cu solutii moderne complete atat pentru trepte cat si pentru inchiderea golurilor cu balustrade.

Visited 1239 times, 1 Visits today