Ciubar din lemn ( Hot Tub ), Saune, Saline – Prodsalt

Tg Mures Str.8 Martie Nr.77

0741651398

http://www.ciubar.ro/

Importăm, producem şi comercializăm, ciubăr din  lemn pentru baie cu apă fierbinte numit şi Hot Tub, saune de exterior tip butoi – Sauna Barrel, producem Jacuzzi din lemn – HOT TUB – SPA, montăm în cele mai avantajoase condiţii terase deck – DECKING şi construim saline artificiale cu sare de PRAID şi sare de HIMALAYA.

Produsele noastre vin în întâmpinarea dorinţelor fiecăruia, existând posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de dimensiuni şi culori, atât la Hot Tub – uri cât şi la Sauna Barrel, terase deck sau saline artificiale.

Ciubărele din lemn, Hot Tub –urile, sunt importate din nordul Europei, sunt produsele originale care se găsesc în toata Europa, şi sunt fabricate din lemn de molid siberian sau de zada siberian, dotate cu sobe de încălzit pe lemne din inox sau din aluminiu marin.

Saunele Barrel sunt saune de exterior, orizontale sau verticale – saune de tip butoi, dotate cu sobe electrice sau sobe pe lemne şi sunt importante din nordul Europei.

Jacuzzi-urile din lemn HOT TUB – SPA, sunt ciubăre din lemn cu diagonala de la 1,6 m la 2,4 m, destinate pentru 4-12 persoane şi dotate cu sistem de filtrare, sistem de hidromasaj, sistem de aeromasaj si sistem de iluminat subacval. Acestea sunt disponibile atât pentru apă dulce cât şi pentru apă sărată.

Montăm Terase deck – Decking, în cele mai avantajoase condiţii la o calitate superioară şi preţuri de importator.

Salina de suprafaţă. Construim saline cu sare de PRAID sau cu sare de HIMALAYA, ce pot fi dotate şi cu generatoare de aerosoli.

Pentru achiziţionarea unui ciubar din lemn Hot Tub, a unei Saune Barrel – saună de exterior, a unui Jacuzzi din lemn HOT TUB – SPA, montarea unei terase ori construirea unei camere saline vă rugam să ne contactaţi la:

www.ciubar.ro

Tel: 0741651398, 0749630161

E-mail: hottub.ofuro@gmail.com

Visited 4897 times, 4 Visits today