Skip to content

Piese de mobilier in forme simple inseamna eleganta

piese-de-mobilier-forme-simple

piese-de-mobilier-forme-simple Piese de mobilier in forme simple inseamna eleganta, fie ca este vorba despre patrat, dreptunghi sau triunghi. Una dintre principalele caracteristici ale noilor tendinte este geometrizarea spatiului.
Un lucru important de care trebuie sa tii cont este numarul de elemente pe care le folosesti: daca sunt prea multe piese de mobilier, aspectul grafic isi pierde claritatea si risca sa devina o alaturare obisnuita de obiecte, fara vreo intentie artistica. Designerii folosesc cu precadere combinatii de trei sau cinci elemente.piese-de-mobilier-modulare
Prin urmare, trebuie sa stii de la bun inceput ce anume si cu ce vrei sa combini. Foarte important: ai nevoie de o piesa de mobilier care sa iasa in evidenta, sa devina motivul pentru care faci acest intreg aranjament.

Piese de mobilier modulare, versatile

piese-de-mobilier-bibliotecaCompozitiile geometrice se pot regasi atat la nivelul unei piese de mobilier, cum ar fi biblioteca, masa ori canapeaua, cat si la nivelul intregului spatiu, unde poti combina mai multe elemente in cadrul unei zone sau mai multe zone intr-un ansamblu general.
Sunt la moda modulele. Fie piese de mobilier de biblioteca, fie canapele sau mese, toate sunt modulare, putand fi combinate in numeroase variante, dupa spatiu si dispozitie. Poti opta pentru culori, texturi sau materiale diferite, important fiind doar ca rezultatul sa te reprezinte.

Piese de mobilier, ca un lego

piese-de-mobilier-care-se-imbina-ca-un-legoPoti combina si recombina, la nesfarsit, in zeci de feluri, pentru a obtine zeci de solutii de amenajare.
Cateva piese de mobilier, putina imaginatie si amenajarea casei tale devine o joaca de copil. Este un bun remediu pentru rutina si monotonie si reprezinta stilul de viata activ si trepidant, deschis continuu catre noi experiente.

Eleganta este data de piese de mobilier in forme simple

Compunerea spatiului in diverse combinatii de piese de mobilier este extrem de importanta intr-o amenajare moderna, minimalista, unde rafinamentul si eleganta stilului sunt redate tocmai prin aceste compozitii.

Eleganta este data de formele simple, asa ca incearca sa inscrii compozitia in contururi regulate: piese de mobilier patrate, dreptunghiuri sau cercuri. Vei crea impresia de spatiu aerisit si foarte ordonat, aspect esential mai ales intr-o camera de dimensiuni reduse.
piese-de-mobilier

Foto: Lago
Autor: Sabina Nicolae
Sursa: eva.ro