Skip to content

Piese mobilier unicat cu design textil

piese mobilier unicat cu design textil

Piese mobilier unicat, personalizate, realizate manual

piese-mobilier-unicat-1Piese mobilier unicat cu design textil, mestesugite intr-un spirit ludic, iti poate transforma casa in acel „acasa” unde te simti in largul tau, in stilul tau. Culoarea si zambetul sunt elementele de baza la un astfel de design interior, la care se adauga ingrediente doar de tine alese.
Singurul atelier care imbina piese mobilier unicat cu designul textil din Romania a atras atentia in multe colturi ale lumii, dar este la dispozitia ta pentru orice plan ai avea de redecorare si reciclare pentru piese mobilier unicat cu valoare spirituala.

 

Conceptul thecraftLAB pentru piese mobilier unicat

Irina Neacsu, arhitect designer de interior: „Conceptul thecraftLAB, brandul nostru nascut in bratele biroului de design interior arh. Irina Neacsu, se refera in primul rand la iesirea din clisee spre o exprimare personala. Intreg proiectul de piese mobilier unicat pe care il realizam a pornit dintr-o pasiune, aceea a restaurarii.
Nu a existat un plan de afaceri, a pornit ca un mod de exprimare, pe care in foarte scurt timp publicul l-a remarcat. Primele scaune au plecat in California, a doua colectie in New York, si de atunci povestea s-a lansat oficial.

piese-mobilier-unicat-2Astazi, thecraftLAB inseamna piese mobilier unicat personalizat, realizate manual: piese din lemn masiv pictate si piese mobilier unicat tapitate brodat, cusute si decorate. Avem colectii periodice, si in paralel lucram mult la cerintele clientilor, pentru care compunem povesti si alegorii ale pasiunilor si vietilor lor.
Colectiile de piese mobilier unicat sunt completate de pictura si obiecte decorative bazate in special pe pictura si design textil: perne decorative, perdele, jucarii, textile pentru copii, ceasuri, cuiere, mobilier pictat.
Biroul nostru, unde activeaza o echipa tanara si creativa, se ocupa de amenajari complete de interior. Si in aceste proiecte mizam pe elementele particulare ale clientilor, si incercam sa scoatem la lumina caracterul de unicat al spatiului.

Piese mobilier unicat si amenajarea spatiului in care ne regasim

Avem o paleta enorma de colaboratori si furnizori, nu mai avem probleme de acest sens, iar, si mai mult, daca clientul si bugetul accepta, putem comanda si la furnizori in afara tarii. Insa brandurile in sine nu sunt o reteta a succesului, ci modul in care ele se completeaza intr-un spatiu.

piese-mobilier-unicat-3Nu am retete fixe, si nici un proiect nu este ca celalalt, in contextul in care fiecare client doreste sa simta si in acelasi timp sa transmita ceva anume prin spatiul sau de locuit. Orice casa care ne iese din maini va fi confortabila, ergonomica, estetica si ludica, intr-un mod diferit pentru fiecare client.
Aspectul ludic este ingredientul cheie in biroul nostru, pentru ca sustinem ca „acasa” trebuie sa insemne spatiul in care ne regasim, in care ne adunam gandurile, in care renuntam la barierele sociale si in care nu se sfiim sa ne jucam.”

Autor: Oana Bucurenciu
Sursa: business24.ro