Skip to content

Se poarta corpuri de mobila „desperecheate”!

corpuri-de-mobila-1

Corpuri de mobila set, set de bijuterii, setul era la putere. Am fost obisnuiti cu seturile.  Iata ca lucrurile s-au mai schimbat, iar macar in ceea ce priveste designul interior specialistii propun ca aceste corpuri de mobila sa nu mai fie neaparat din aceeasi culoare, parand, cel putin aparent, ca nu mai fac parte dintr-un set.

corpuri-de-mobila-1Propunerea Interiorholic, KLAFFI-hylly, poate fi recreata in casa fiecaruia dintre noi, daca avem grija ca acele corpuri de mobila sa fie de aceeasi marime, nu insa si din aceeasi culoare. Pot chiar sa fie din materiale diferite.
Mai mult, alaturarea diferitelor culori, avand grija ca una sa fie dominanta, va insufleti camera. Se poate folosi combinatia clasica de corpuri de mobila alb-negru, insa se poate merge chiar mai departe, cu nuante diferite de lemn, chiar mai mult de doua.
KLAFFI-hylly propune chiar corpuri de mobila in culori vii, cum ar fi albastrul sau oranjul, aranjarea tinand de gustul fiecaruia.

corpuri-de-mobila-2

Astfel de dulapuri verticale sunt usor de strecurat oriunde, de la camera de studiu, dormitor si pana la bucatarie, oriunde e nevoie de solutii de depozitare.

Autor: Anca Serghescu
Sursa: ziare.com